СООПШТЕНИЕ

9 Мај-Ден на Европа Почитувани граѓани Општина Дебар и Делегацијата на Европска Унија во Македонија, по повод обележување на денот на Европа 9 мај, организира […]

СООПШТЕНИЕ

Врз основа на член 7 од Деловникот за работа на Советот на Општината Дебар (“Службен гласник на Општината” бр.4/2005) На ден 24.04.2017 год. се донесе: […]

СООПШТЕНИЕ

Се соопштуваат сите граѓани и правни лица дека Општина Дебар од 20.04.2017 до 05.05.2017 год, организира јавна презентација и јавна анкета за Предлог ’’Детален […]

СООПШТЕНИЕ

Се соопштуваат сите граѓани и правни лица дека Општина Дебар од 20.04.2017 до 05.05.2017 год, организира јавна презентација и јавна анкета за Предлог ’’Детален […]

СООПШТЕНИЕ

Се соопштуваат сите граѓани и правни лица дека Општина Дебар од 20.04.2017 до 05.05.2017 год, организира јавна презентација и јавна анкета за Предлог ’’Измена и дополнување […]

СООПШТЕНИЕ

Врз основа на член 7 од Деловникот за работа на Советот на Општината Дебар (“Службен гласник на Општината” бр.4/2005) На ден 14.03.2017 год. се донесе: […]

СООПШТЕНИЕ

Почитувани,                     Во врска со проектот за регионалната депонија, односно проектот: „Подготовка на потребни документи за воспоставување на интегриран […]

СООПШТЕНИЕ

Врз основа на член 7 од Деловникот за работа на Советот на Општината Дебар (“Службен гласник на Општината” бр.4/2005) На ден 14.02.2017 год. се донесе: […]

Општина Дебар доби награда на конкурс...

Во присуство на околу двесте гости, во Македонската опера и балет на 24.12.2016 г. беа доделени наградите за Сајт на годината за 2016 година.  Манифестацијата се одржа […]

Благодарно писмо од Германската Абаса...

Почитуван господине градоначалник Лата, Од името на Амбасадорката на Сојузна Република Германија д-р Кристине Алтхаузер, срдечна благодарност за гостопримството […]

enabavki
enabavki