THIRJE PER PRAKTIKANTE

THIRJE PER PRAKTIKANTE

 

 

THIRJE PER PRAKTIKANTE - ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТИ

 

 

Download Thirje - Povik

Lexo më shumë...

OPERATORË TURISTIK DHE GAZETARË NGA SHQIPËRIA VIZITOJNË DIBRËN

OPERATORË TURISTIK DHE GAZETARË NGA SHQIPËRIA VIZITOJNË DIBRËN

 

OPERATORË TURISTIK DHE GAZETAR Ë NGA SHQIPËRIA VIZITOJNË DIBRËN

DIBRA PROMO TUR- MUNDËSI E SHKËLQYER PËR PROMOVIMIN TË TURIZMIT NË DY ANËT E KUFIRIT

Dibër, 30 maj- Në organizim të Ambasadës të Maqedonis në Tiran ë , dhe pushtetit vendo...

Lexo më shumë...

SHTIGJE PËR ZHVILLIM TË TURIZMIT

 SHTIGJE  PËR ZHVILLIM TË TURIZMIT

 

AMBASADROËT TË  UE DHE LATA  VENDOSËN GURTHEMELIN TË PROJEKTIT NDËRKUFITAR

SHTIGJE  PËR ZHVILLIM TË TURIZMIT

 

Dibër, 13 maj- Ambasador të shteteve të UE-së në detyrë në Maqedoni të kryesuar nga Ambasadori i UE-së në Shkup Aivo Orav...

Lexo më shumë...
More:
Kerko ne faqe
Sondazh
A ju pelqen faqa e re e komunes se Dibres ?
 
Vizitoret ne linje
Momentalisht kemi 3 mysafirë në linjë
celebrities without makeup